Jouw kledingproductie,
onze zorg

FAQ

klerenhang

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is jullie werkwijze?

Zie het tabblad ‘Werkwijze’, hier wordt uitgelegd wat de stappen zijn.

Wat is de doorlooptijd?

Doorlooptijd voor het opvragen van prijzen is circa 2 weken. We houden ongeveer 6-8 weken voor het eerste monster aan, 6-8 weken voor het tweede monster en 6 weken voor productie. Dit is nadat alle informatie compleet is aangeleverd en onder voorbehoud.

Welke informatie is er nodig voor een offerte?

Afmetingen van de artikelen, duidelijke materiaalomschrijvingen, kleurinformatie (Pantone-nummers), accessoires omschrijvingen, labelinformatie, aantallen, eventuele deadlines en specifieke wensen. Onder tabblad ‘Werkwijze’ vind je hier meer informatie over.

Regelen jullie ook het transport?

Ja.

Is het transport verzekerd?

In eerste instantie niet, als je dit wilt kun je dat bij ons aangeven. Dan vragen wij de verzekering aan bij de transporteur.

Wat zijn de kosten voor de monsters?

Per model/kleur is het € 100,—, excl BTW voor het monsterproces. Hiervoor koopt de fabriek de stoffen in, bereid het ontwerp voor en zet het in elkaar. En dit is inclusief het verzenden van de monsters per koerier naar Nederland. Het bedrag kan afwijken bij specifieke aanvragen, indien dit het geval is informeren wij u hierover.

In welke landen produceren jullie?

Voornamelijk Europese landen.

Wat houden jullie diensten precies in?

Wij plaatsen jouw aanvraag bij een fabriek uit ons bestand, onderhouden de communicatie en controleren de werkzaamheden. Wij nemen het productieproces van monster tot levering uit handen.

Wat is de minimum hoeveelheid aantal stuks voor een productie?

Het minimum aantal stuks is 200 stuks per model, per kleur, in verschillende maten. Dit geldt niet voor alle materialen of verzoeken. Indien het afwijkt informeren wij je hierover.

Hoe lever ik artwork aan voor de labels?

Als AI-bestand en PDF-bestand in hoge resolutie, op ware grootte.

Hoe wordt de productie gecontroleerd?

De productie wordt door de fabriek zelf gecontroleerd en voor transport door een derde partij. Als de productine in Nederland komt controleren wij nogmaals of het aan de eisen voldoet.